Dete od 3 godine i žena od 42 godine poginuli u udesu na putu Dragaš-Žur

Datum: 03.06.2024
Podeli Tvituj

Dete staro 3 godine i žena od 42 godine poginuli su jutros u udesu na putu Dragaš-Žur.

Policija je saopštila da su u teškoj nesreći učestvovali kamion i putničko vozilo.

„Dana 03.06.2024, oko 10:50 časova, prijavljeno je da se dogodila saobraćajna nezgoda na putu Dragaš-Žur (Laku i Kek). U vezi sa slučajem obaveštene su nadležne policijske jedinice koje su odmah izašle na lice mesta“, navodi se u saopštenju Policije.

„U ovoj nezgodi, prema prvim informacijama, učestvovali su kamion sa prikolicom i putničko vozilo, od posledica ovog udesa sumnja se da su dve osobe poginule (42-godišnja žena i trogodišnji dete), njihovu smrt konstatovalo je nadležno osoblje Hitne pomoći regionalne bolnice u Prizrenu, dok je u drugom slučaju smrt konstatovala Urgentna služba KKUK-a u Prištini, pošto je lice upućeno u Prištinu zbog povreda“, navodi se u saopštenju. nastavlja.

Povodom ovog slučaja, iz policije kažu da uviđaje vrši Regionalna saobraćajna jedinica Prizren.

„Na licu mesta zaustavili su se i viši službenici Područne saobraćajne jedinice, predmetni tužilac i druge relevantne jedinice. Po nalogu državnog tužioca, leševi se upućuju u IML Priština, dok se osumnjičenom, nakon ukazane prve pomoći, po nalogu državnog tužioca zadržava 48 godina u policijskom pritvoru“, saopštio je KP.

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije