Dve osobe osumnjičene za tešku krađu uhapšene su u Suvoj Reci

Datum: 09.02.2023
Podeli Tvituj

Kosovska policija je saopštila da su dve osobe u Suvoj Reci uhapšene zbog sumnje za tešku krađu iu vezi sa ovim slučajem policija je pronašla i zaplenila oružje i raznu robu u kući jednog od osumnjičenih u selu Samadraze.

Policija je objasnila da Odeljenje za istragu Policijske stanice Suva Reka prikuplja dokaze i svedočenja u vezi sa slučajem "teške krađe", u kojem su uhapšena dvojica osumnjičenih.

Zatim je policija saopštila da su u sredu, 8. februara, istražitelji dobili informaciju da se u kući jednog od osumnjičenih u selu Samadrakhe sumnja da postoje dokazi u vezi sa predmetnim slučajem.

„U ovom slučaju je kontaktiran starateljski tužilac za opšta krivična dela, koji je u koordinaciji sa sudijom za prethodni postupak dao usmeni nalog za pretres kuće i objekata osumnjičenog u selu Samadraze“ – navodi se u. policijskom saopštenju, u kome se navodi da su prilikom uviđaja u kući u prisustvu dva člana porodice kao svedoka pronađeni dokazi u vezi sa slučajem krađe i to: automatska puška Ak-47 kalibra 7,62 mm, dva prazna metka , 40 komada patrona različitih kalibara i mnogo različite robe za koju se sumnja da je u raznim prilikama ukradena.

Takođe, policija je pokazala da je oružje sa municijom, kao i roba pronađena u konsultaciji sa tužiocima starateljstvom, oduzeta kao materijalni dokaz.

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije