Jovanović: Novi DSS spreman za izbore, SNS treba da ode sa vlasti

Datum: 11.09.2023
Podeli Tvituj

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović ocenio je da je ta stranka spremna za izbore, na kojima Srpska napredna stranka (SNS) treba da ode sa vlasti jer je svaki dan njihove vladavine dan štete za Srbiju.

Jovanović je sa saradnicima razgovarao sa građanima u centru Niša, a potom prisustvovao otvaranju novih prostorija Gradskog odbora NDSS Niš, dodaje se u saopštenju.

Spremni smo i radujemo se izborima, počeli smo kampanju 1. septembra. Mi smo najveća pretnja SNS i zato ćemo biti još energičniji i obići ćemo celu Srbiju, rekao je Jovanović.

On je ocenio da su on i Novi DSS zabranjeni na televizijama.

Kao neko ko je osvojio skoro šest odsto glasova na predsedničkim izborima, nisam za godinu i po dana dobio nijedan poziv za televizije sa nacionalnim frekvencijama – Pink, Hepi, Prva, B92. Kao i na TV Kurir. Suštinski smo zabranjeni i to su njihova pravila igre, predočio je Jovanović.

Prema njegovim rečima, posle Vučićevog usmenog prihvatanja francusko-nemačkog predloga sporazuma, jasno je da SNS mora što pre da ode sa vlasti.

Spremni smo da ponesemo odgovornost. Ljudi nas vole, osećaju iskrenost i energiju i želju da se popravi stanje u zemlji i da Srbija zasija, dodao je Miloš Jovanović.

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije