Miketić: Brnabić za sve okrivila poštara, upetljala se u neistine

Datum: 13.11.2023
Podeli Tvituj

„Gospođa Radica bila je prijavljena na moj stan koji je u ulazu 53a, a ne na 53 koji je inače ulaz u dvorište i gde ne postoje stambene jedinice“, rekao je narodni poslanik Đorđe Miketić reagujući na navode premijerke Ane Brnabić iznesene u emisiji Hit Tvit.

Miketić je rekao da je Ana Brnabić gostujući na emisiji Hit Tvit ponovo obmanula javnost, govoreći kako gospođa Radica stanuje u ulazu 53a, a on u 53, i da je za sve kriv poštar koji greši donoseći poštu na pogrešan ulaz.

„Stan u kome živim i gde je bila prijavljena gospođa Radica nalazi se u ulazu 53a, a ulaz u dvorište zgrade je broj 53, gde inače ne postoji nijedna stambena jedinica. Pokušavajući da se izvadi iz neistina u koje se upetljala, Ana Brnabić je sada pokušala da mene smesti u dvorište. Ali iznoseći neistine, verovatno slučajno, je iznela i istinu, da je gospođa Radica u 53a, baš tamo gde zaista nalazi stan u kome živim i gde je Radica bila prijavljena, dok je nisam odjavio“, naglasio je Miketić, saopšteno je iz Zajedno-Moramo.

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije