Muškarac uhapšen pošto je reporterku u direktnom prenosu uhvatio za zadnjicu

Datum: 14.09.2023
Podeli Tvituj

Španska policija uhapsila je muškarca zbog sumnje da je počinio seksualni napad na novinarku, nakon što je navodno dodirnuo dok je bila uživo u programu.

Isa Balado izveštavala je o pljački u Madridu kada se muškarac pojavio i kako izgleda na snimku, dodirnuo njenu zadnjicu, piše BBC.

Gospođica Balado pokušala je da nastavi uključenje, ali ju je prekinuo voditelj programa.

„Isa, izvini što te prekidam, ali da li te je on upravo uhvatio za zasnjicu“, pitao je Načo Abad.

Pošto je reporterka potvrdila da se to dogodilo, voditelj je zatražio da kamera snimi „idiota“. Snimatelj je to i učinio i snimio je reporterku i Balada koji je još uvek bio pored nje i kikotao se.

„Razumem da vas zanima sa koje smo televizije, ali da li ste zaista morali da mi dodirnete zadnjicu? Radim uključenje uživo, ja sam na poslu“, poručila je reporterka muškarcu.

On je nakon toga počeo da negira da je dodirnuo.

Policija je kasnije saopštila da je muškarac uhapšen zbog napada na reporterku.

Incident su osudile Mediaset Espana, koja je vlasnik TV kanala, kao i ministarka rada, a on dolazi nakon skandala koji je obiša svet kada je predsednik fudbalskog saveza Španije (RFEF) Luis Rubijales poljubio u usta igračicu Dženifer Hermoso koja ga je optužila da nije imao njen pristanak.

Njegovo ponašanje tokom finala Svetskog prvenstva u fudbalu za žene dovelo je do brojnih kritika, njegove potencijalne ostavke i žalbe sudu na seksualno zlostavljanje.

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije