Skupština razmatra izveštaje o radu javnih preduzeća

Datum: 09.03.2023
Podeli Tvituj

Poslanici Skupštine Kosova na današnjoj plenarnoj sednici razmatraće izveštaje javnih preduzeća i nacrte nekoliko predloga zakona.

Na dnevnom redu drugo razmatranje nacrta Zakona o šumarstvu, drugo razmatranje nacrta Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda, prvo razmatranje predloga Zakona o reproduktivnom zdravlju i medicinski potpomognutoj oplodnji, prvo razmatranje predloga zakona o izmeni i dopuni Zakona o rudnicima i mineralima, razmatranje Izveštaja o radu Centralnih javnih preduzeća za 2021. godinu, razmatranje preporuka u vezi sa izveštajem revizije „Sistem licenciranja hidroelektrana i njihovo praćenje na uticaj na životnu sredinu i vode “ i razmatranje preporuka u vezi sa Izveštajem revizije „Finansijski i operativni učinak NP „Trepča Sh.A“.

Skupština će takođe odlučivati o imenovanju direktora i zamenika direktora izvršnog sekretarijata Agencije za upoređivanje i verifikaciju imovine,biće razmatrana  i projektna deklaracija za podršku Kosovsko-američkom fondu za obrazovanje (KAEF).

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije