Svečano su otvorene renovirane prostorije Fakulteta za obrazovanje koje je doniralo predsedništvo Turskog saveta na Kosovu

Datum: 24.06.2023
Podeli Tvituj

Na Univerzitetu "Ukšin Hoti" u Prizrenu u petak su svečano otvoreni amfiteatar i sala za sastanke Pedagoškog fakulteta, renovirani i opremljeni opremom koju je doniralo predsedništvo Turskog saveta na Kosovu.

Rektor Univerziteta „Ukšin Hoti“ Prizren je, na svečanosti organizovanoj ovom prilikom, zahvalio predsedništvu Turskog saveta na Kosovu i Turskoj vladi, na donaciji datoj za renoviranje nastavnih prostora i na kontinuiranoj podršci razvoj ovog univerziteta od njegovog osnivanja. Rektor Ališani je naglasio da će nam ova donacija omogućiti da proširimo naše kapacitete ka povećanju kvaliteta obrazovanja i inovacija i da će pružiti mogućnosti za ulaganje u nove tehnologije, naprednije resurse i poboljšanu infrastrukturu kako bismo stvorili okruženje koje podržava i ohrabruje studente i akademske radnike. osoblja.

Konzul Republike Turske na Kosovu, Njegova Ekselencija g. Celal Dogan, ministar regionalnog razvoja u Republici Kosovo, g. Fikrim Damka, poslanici Skupštine Republike Kosovo, gđa. Fidan Brina Jilta i g. Enis Kervan, turski komandant KFOR-a, g. Recai Iilmaz, potpredsednik Skupštine opštine Prizren, g. Levent Bus, kao i članovi Upravnog saveta, dekani, profesori, administrativno osoblje i studenti Univerziteta.

Takimi-ne-Zyren-e-Reektorit-1185x789-1.jpeg

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije