U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Suva Reka-Prizren, povređena tri policajca

Datum: 01.08.2023
Podeli Tvituj

Danas oko 06:46 časova na magistralnom putu Suva Reka-Prizren dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva civilna vozila.

Kako se navodi u saopštenju policije, u jednom automobilu su bila tri policajca Policijske stanice Severni Prizren, koji su zadobili povrede koje nisu opasne po život, dok na drugoj strani nije bilo povređenih.

Potpuno obaveštenje:

Saobraćajna nesreća na magistralnom putu Suva Reka Prizren, tri policajca povređena Prizren,

31. jul 2023

Danas, 31.07.2023, oko 06:46, policija je dobila informaciju da se na magistralnom putu Suva Reka-Prizren, tačnije u selu Grejkovce, dogodila saobraćajna nezgoda. U nesreći su učestvovala dva civilna vozila. U jednom civilnom automobilu bila su tri policajca Policijske stanice Severni Prizren, koji su u uniformi ali u privatnom vozilu krenuli na posao da preuzmu svoje dužnosti. Usled udesa, tri policijska službenika su zadobila telesne povrede, od kojih jedan teže, ali nije opasne po život, dok na drugoj strani nije bilo povređenih. Policija je izvršila uviđaj, a povređeni su upućeni u regionalnu bolnicu Prizren, gde će jedan od povređenih sa teškim povredama ostati u bolnici na daljem lečenju.

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije