Centar za izvrsnost u nastavi Univerziteta u Prizrenu „Ukshin Hoti“ i Centar za izvrsnost u nastavi u Prištini „Hasan Priština“ potpisali su sporazum o saradnji

Datum: 05.07.2023
Podeli Tvituj

Centar za izvrsnost u nastavi Univerziteta u Prištini „Hasan Priština“ i Centar za izvrsnost u nastavi Univerziteta u Prizrenu „Ukshin Hoti“ potpisali su sporazum o saradnji

Rektor Univerziteta u Prištini, dr. Ćerim Ćerimi, u pratnji prorektora za akreditaciju, kvalitet nastave i studentska pitanja, prof. dr. Njomza Llullaku i prof. Eda Vula, primio je rektora Univerziteta u Prizrenu „Ukšin Hoti“ prof. dr. Mentor Alishani, u pratnji prof. vanr. Serdan Kervan, prorektor za spoljne odnose i kvalitet, prof. vanr. Sermin Turtulla, koordinator Centra za izvrsnost u nastavi i Nekhmedin Krasniki, sekretar UPZ-a. Na marginama ovog sastanka, Centar za izvrsnost u nastavi Prištinskog univerziteta „Hasan Priština“ i Centar za izvrsnost u nastavi Univerzitet u Prizrenu Ukšin Hoti“ potpisali su sporazum o saradnji.

Sporazum ima za cilj saradnju u akademskom i profesionalnom smislu u cilju obostrane koristi postizanjem bližeg dogovora za razmenu u oblasti univerzitetskog obrazovanja, akademske obuke, istraživanja/naučnog istraživanja i drugih aktivnosti u istom duhu.

Potpisivanje ovog sporazuma pozdravili su rektor Kerimi, rektor Aliashani, prorektor Llullaku i ostalo univerzitetsko osoblje, koji su izrazili spremnost da sarađuju u različitim oblastima visokog obrazovanja, ne zanemarujući pitanje istraživanja i druge zajedničke oblasti.

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije