Incident na ‘Doku Night’ u Prizrenu

Datum: 07.08.2023
Podeli Tvituj

Dvadeset i drugo izdanje međunarodnog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma "DokuFest" koji se održava u Prizrenu počelo je nekoliko dana i do sinoć nije zabeležen nijedan incident, kada su dvojica mladića zatražila pomoć policije. Žrtve su osudile dvojicu radnika fizičkog obezbeđenja, pod sumnjom da su izvršili napad i pretnje.

Izvori u Tužilaštvu su naveli da su već započeli istragu kako bi se otkrilo kako je došlo do slučaja, koji su prijavili 22-godišnjak i 20-godišnjak.

Prema prvim informacijama, jedan od osumnjičenih, fizičko obezbeđenje Doku noći, napao je dvojicu mladića, dok im je drugi osumnjičeni pretio nakon verbalne svađe.

Sinjali saznaje da je sve počelo nakon što su osumnjičeni zatražili od dvojice mladića da odu i čini se da su naišli na otpor, zbog čega su odlučili da sami "odrade posao".

Ali, kao rezultat toga, radnici obezbeđenja su otpratili u policijsku stanicu, gde su intervjuisani o slučaju i izneli svoje verzije onoga što se dogodilo u ranim jutarnjim satima.

O predmetu je obaviješten državni tužilac, koji je naložio pokretanje postupka i preduzimanje potrebnih radnji radi otkrivanja okolnosti događaja.

Izvor:
Podeli vest:
Podeli Tvituj

Vesti iz iste kategorije