Melanija navodno odbija da se pridruži kampanji: Tramp tvrdi – videćete je uskoro

Datum: 16.09.2023


Bivši američki predsednik Donald Tramp, koji je renutno u trci da po treći put postane republikanski predsednički kanditat, tvrdi da je držao Melaniju podalje od kampanje jer je "gadno i tako zlobno", ali dodaje da će mu se ona "uskoro" pridružiti.

Pre šest nedelja, Njujork tajms je objavio da je Melanija Tramp više puta odbila da se pridruži svom suprugu u predizbornoj kampanji, piše Biznis Insajder. 

Prošlog vikenda, transparent sa pitanjem „Gde je Melanija?“ preleteo je na avionu preko fudbalske utakmice u Ajovi kojoj je prisustvovao Tramp.

Moderatorka „Meet the Press“ Кristen Velker pitala je ove nedelje bivšeg predsednika o Melanijinom odsustvu, tokom intervjua koji će biti emitovan u nedelju tokom.

„Hoćemo li je uskoro videti?“ upitala je.

„Da. Uskoro? Da, prilično brzo. Кada bude prikladno, ali prilično brzo. Ona je povučena osoba, sjajna osoba, veoma samouverena i veoma voli našu zemlju. I iskreno, volim da je držim podalje od toga. To je tako gadno i tako zlobno“, odgovorio je Tramp.

U julu je Tajms izvestio da je Melanija odbila zahtev svog muža da mu se pridruži u predizbornoj kampanji jer oseća da su je izdali zaposleni i prijatelji tokom boravka u Beloj kući.

Uprkos njenom odbijanju, izvori bliski Trampovima insistirali su Tajmsu na tome da ona i dalje privatno podržava njegovu kandidaturu i veruje da bi on mogao ponovo da se izbori za mesto predsednika.

Melanija se takođe nije pojavila ni na jednom od nedavnih sudskih saslušanja svog muža.


Normalna verzija ove vesti
Vesti iz iste kategorije
Početna stranica